Alarmcentrale 0857 – 602 808 (24/7 bereikbaar)

Op zoek naar een camper alarm? Kies voor Mobile Security Systems

Voorkom diefstal met onze camper alarm

Het dievengilde wordt steeds slimmer en brutaler. Zelfs op klaarlichte dag wordt er ingebroken en worden waardevolle spullen meegenomen: laptops, smartphones, sieraden, reisdocumenten en ga zo maar door. Diefstal van deze kostbare spullen uit campers is daarom ook een veel voorkomende schade. Met een camper alarm verkleint u de kans op diefstal en inbraak aanzienlijk.

+ Camper alarm van Mobile Security Systems

Wij van Mobile Security Systems zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de beveiliging van campers, zoals onze anti-inbraak- en -diefstalsystemen. U kunt er bij ons dan ook vanuit gaan dat de kwaliteit uitstekend is en de werking ervan doorlopend wordt getest.

Naast dit camper alarm hebben wij ook andere systemen die bijdragen aan de beveiliging van uw camper. Om te voorkomen dat uw camper gestolen wordt, maken wij gebruik van de mechanische blokkering Bearlock®. Verder kunt u bij ons ook een volgsysteem – speciaal voor de camper – bestellen. Het volgsysteem beschikt over een app, waarop u op elk moment precies kunt zien waar uw camper zich bevindt.

+ Bestel uw camper alarm bij Mobile Security Systems

Voorkom inbraak en diefstal en bestel uw camper alarm. Het is, inclusief inbouw op locatie en SCM-certificaat verkrijgbaar vanaf € 665 incl. BTW. Extra interieur-detectie, beveiliging van de toegangsdeur en van de luiken zijn tegen meerprijs ook te beveiligen. Wilt u meer informatie? Neem telefonisch contact met ons op via 085 – 822 35 77 of via ons contactformulier.

Met een camper alarm verkleint u de kans op diefstal en inbraak aanzienlijk.

Onze overige producten

Camper en caravan

Camper en caravan

Stuurslot camper

Stuurslot camper