Alarmcentrale 0857 – 602 808 (24/7 bereikbaar)

GPS tracker boot kopen? Kies voor Mobile Security Systems

GPS tracker voor de boot

Uw boot of sloep is een waardevol bezit en deze wilt u liever niet zien verdwijnen. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, zoals diefstal, dan heeft u met de inbouw van een GPS tracker een grotere kans om uw boot of sloep weer terug te krijgen. Een GPS tracker voor de boot heeft dus zeker zijn meerwaarde.

Wij van Mobile Security Systems zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de beveiligingssystemen, zoals de GPS trackers voor boten en sloepen. U kunt er bij ons dan ook vanuit gaan dat de kwaliteit uitstekend is en de werking ervan doorlopend wordt getest.

+ Hoe werkt een GPS tracker boot?

GPS staat voor Global Position System. Een apparaat met GPS ontvangt een signaal van een satelliet in de ruimte. De meeste GPS apparaten, waaronder ook de trackers, gebruiken zelfs meer dan drie satellieten, zodat op de cm nauwkeurig bepaald kan worden waar uw boot of sloep zich bevindt. De GPS tracker voor de boot is bedoeld als beveiliging, zodat u erachter kunt komen waar uw vaartuig gebleven is als deze wordt gestolen of vermist is. Het volgsysteem wordt bij voorkeur geplaatst op een verdekte plaats; bijvoorbeeld in een loze ruimte. Op deze manier is het voor dieven bijna onmogelijk om de GPS tracker te vinden. Onze tracker beschikt over een app, waarop u op elk moment precies kunt zien waar uw boot of sloep zich bevindt.

+ Koppeling met Particuliere Alarmcentrale (PAC)

Met onze app kunt u op elk moment zien waar uw vaartuig zich bevindt. Echter, als deze gestolen is, wilt u liever dat er ook direct actie ondernomen wordt om uw vaartuig terug te vinden. Daarom kunt u direct via onze website een abonnement afsluiten met een Particuliere Alarmcentrale. U bent dit niet verplicht, maar wij raden het sterk aan.

+ Bestellen GPS tracker voor de boot

De GPS tracker voor de boot is, inclusief inbouw op locatie, verkrijgbaar vanaf € 259 incl. BTW. Wilt u meer informatie? Neem telefonisch contact met ons op via 085 – 822 35 77 of via ons contactformulier.

Met de inbouw van een GPS tracker heeft u een grotere kans om uw boot of sloep weer terug te krijgen.

Onze overige producten

Camper en caravan

Camper en caravan

Scooter

Scooter