Alarmcentrale 0857 – 602 808 (24/7 bereikbaar)

GPS tracker camper of GPS tracker caravan kopen? Kies voor Mobile Security Systems

GPS tracker voor camper en caravan

Caravans en vooral campers zijn erg populair bij het dievengilde. We zien dat het aantal diefstallen de afgelopen jaren enorm is toegenomen. Aangezien het een waardevol bezit is en u natuurlijk niet wilt dat uw camper of caravan wordt gestolen, heeft u met de inbouw van een GPS tracker voor de camper of caravan een grotere kans om uw voertuig weer terug te krijgen als rechtmatige eigenaar. Hoe vervelend is het als u net alles ingepakt heeft, u klaarstaat om te vertrekken en de volgende dag blijkt uw voertuig verdwenen te zijn?

Wij van Mobile Security Systems zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de beveiligingssystemen, zoals de GPS trackers voor campers en caravans. U kunt er bij ons dan ook vanuit gaan dat de kwaliteit uitstekend is en de werking ervan doorlopend wordt getest.

+ Hoe werkt een GPS tracker voor camper en caravan?

GPS staat voor Global Position System. Een apparaat met GPS ontvangt een signaal van een satelliet in de ruimte. De meeste GPS apparaten, waaronder ook de trackers, gebruiken zelfs meer dan drie satellieten, zodat op de cm nauwkeurig bepaald kan worden waar uw camper of caravan zich bevindt. Uw voertuig kan dus op elk moment achterhaald worden.

Het beveiligingssysteem voor de camper en caravan is uitgerust met een zeer sterke GPS ontvanger. Dat is door de bouw van de camper en caravan ook zeker nodig. De GPS tracker werkt op elk moment; de GPS-tracker is nl. ook voorzien van een (backup) batterij. Het volgsysteem wordt bij voorkeur geplaatst op een verdekte plaats; bijvoorbeeld in een loze ruimte. Op deze manier is het voor dieven bijna onmogelijk om de GPS tracker te vinden. Onze tracker beschikt over een app, waarop u op elk moment precies kunt zien waar uw camper of caravan zich bevindt.

+ Koppeling met Particuliere Alarmcentrale (PAC)

Met onze app kunt u op elk moment zien waar uw voertuig zich bevindt. Echter, als deze gestolen is, wilt u liever dat er ook direct actie ondernomen wordt om het voertuig terug te vinden. Daarom kunt u direct via onze website een abonnement afsluiten met een Particuliere Alarmcentrale. U bent dit niet verplicht, maar wij raden het sterk aan.

+ Bestellen GPS tracker voor de camper en caravan

De GPS tracker voor de camper en caravan is, inclusief inbouw op locatie, verkrijgbaar vanaf € 259 incl. BTW. Wilt u meer informatie? Neem telefonisch contact met ons op via 085 – 822 35 77 of via ons contactformulier.

Met de inbouw van een GPS tracker voor de camper of caravan heeft u een grotere kans om uw voertuig weer terug te krijgen.

Onze overige producten

Stuurslot camper

Stuurslot camper

Camper alarm

Camper alarm