Alarmcentrale 0857 – 602 808 (24/7 bereikbaar)

GPS tracker e-bike kopen? Kies voor Mobile Security Systems

GPS tracker e-bike

Het dievengilde wordt steeds slimmer en brutaler. Ook als het gaat om fietsendiefstal; Nederland heeft het hoogste percentage. Zelfs e-bikes die met meerdere sloten op slot staan, worden eenvoudig meegenomen. Het is tegenwoordig een trend om de e-bike met slot en al in een busje te plaatsen. Maar hoe kunt u ervoor zorgen dat u de kans vergroot om uw gestolen elektrische fiets terug te vinden? Juist, met een GPS tracker voor uw e-bike. Bij ons kunt u een GPS tracker voor elektrische fietsen bestellen.

Wij van Mobile Security Systems zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de beveiligingssystemen, zoals de GPS trackers voor e-bikes. U kunt er bij ons dan ook vanuit gaan dat de kwaliteit uitstekend is en de werking ervan doorlopend wordt getest.

+ Hoe werkt een GPS tracker voor de e-bike?

GPS staat voor Global Position System. Een apparaat met GPS ontvangt een signaal van een satelliet in de ruimte. De meeste GPS apparaten, waaronder ook de trackers, gebruiken zelfs meer dan drie satellieten, zodat op de cm nauwkeurig bepaald kan worden waar uw e-bike zich bevindt. De locatie kan dus op elk moment achterhaald worden.

Het volgsysteem wordt op een verdekte plaats geplaatst. Op deze manier is het voor dieven bijna onmogelijk om de GPS tracker te vinden. Bovendien werkt de GPS tracker op elk moment. Onze tracker beschikt over een app, waarop u op elk moment precies kunt zien waar uw fiets zich bevindt.

+ Koppeling met Particuliere Alarmcentrale (PAC)

Met onze app kunt u op elk moment zien waar uw fiets zich bevindt. Echter, als deze gestolen is, wilt u liever dat er ook direct actie ondernomen wordt om uw fiets terug te vinden. Daarom kunt u direct via onze website een abonnement afsluiten met een Particuliere Alarmcentrale. U bent dit niet verplicht, maar wij raden het sterk aan.

+ Bestellen GPS tracker voor de e-bike

De GPS tracker voor de e-bike is verkrijgbaar vanaf € 59 incl. BTW. Wilt u meer informatie? Neem telefonisch contact met ons op via 085 – 822 35 77 of via ons contactformulier. Ook voor normale fietsen en scooters leveren wij GPS trackers.

Met een GPS tracker vergroot u de kans om uw gestolen elektrische fiets terug te vinden.

Onze overige producten

Scooter

Scooter

Camper en caravan

Camper en caravan