Alarmcentrale 0857 – 602 808 (24/7 bereikbaar)

GPS tracker fiets kopen? Kies voor Mobile Security Systems

GPS tracker voor fiets

Fietsen en Nederland; het zijn twee handen op één buik. Onafscheidelijk. Echter, daardoor kent Nederland ook het hoogste percentage fietsdiefstallen. Fietsendieven zijn steeds slimmer en zelfs metalen sloten schrikken hen niet meer af; de fietsen worden met slot en al in een busje gezet. Wilt u voorkomen dat wanneer uw fiets gestolen wordt, u deze niet meer kunt terugvinden? Bestel een GPS tracker voor de fiets. Met de inbouw van een GPS tracker heeft u een grotere kans om uw fiets weer terug te krijgen.

Wij van Mobile Security Systems zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de beveiligingssystemen, zoals de GPS trackers voor fietsen. U kunt er bij ons dan ook vanuit gaan dat de kwaliteit uitstekend is en de werking ervan doorlopend wordt getest.

+ Hoe werkt een GPS tracker voor de fiets?

GPS staat voor Global Position System. Een apparaat met GPS ontvangt een signaal van een satelliet in de ruimte. De meeste GPS apparaten, waaronder ook de trackers, gebruiken zelfs meer dan drie satellieten, zodat op de cm nauwkeurig bepaald kan worden waar uw fiets zich bevindt. De locatie kan dus op elk moment achterhaald worden.

Het volgsysteem wordt op een verdekte plaats geplaatst. Op deze manier is het voor dieven bijna onmogelijk om de GPS tracker te vinden. Bovendien werkt de GPS tracker op elk moment; het volgsysteem is nl. voorzien van een batterij. Onze tracker beschikt over een app, waarop u op elk moment precies kunt zien waar uw fiets zich bevindt.

+ Koppeling met Particuliere Alarmcentrale (PAC)

Met onze app kunt u op elk moment zien waar uw fiets zich bevindt. Echter, als deze gestolen is, wilt u liever dat er ook direct actie ondernomen wordt om uw fiets terug te vinden. Daarom kunt u direct via onze website een abonnement afsluiten met een Particuliere Alarmcentrale. U bent dit niet verplicht, maar wij raden het sterk aan.

+ Bestellen GPS tracker voor de fiets

De GPS tracker voor de fiets is verkrijgbaar vanaf € 59 incl. BTW. Wilt u meer informatie? Neem telefonisch contact met ons op via 085 – 822 35 77 of via ons contactformulier. Ook voor e-bikes en scooters leveren wij GPS trackers.

Met de inbouw van een GPS tracker heeft u een grotere kans om uw fiets weer terug te krijgen.  

Onze overige producten

Camper en caravan

Camper en caravan

Scooter

Scooter