Alarmcentrale 0857 – 602 808 (24/7 bereikbaar)

GPS tracker motor kopen? Kies voor Mobile Security Systems

GPS tracker voor de motor

Nederland is een land vol met motorliefhebbers. Helaas worden ze ook veel gestolen. Misschien is uw eigen motor ook weleens gestolen. Maar hoe kunt u uw motor nog meer beveiligen dan alleen met goede sloten? Juist, met een GPS tracker voor de motor. Met dit volgsysteem vergroot u de kans dat u uw motor terugvindt bij diefstal. Bij ons kunt u een GPS tracker voor de motor bestellen. Zo kunt u altijd achterhalen waar uw motor zich bevindt, op elk moment.

Wij van Mobile Security Systems zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de beveiligingssystemen, zoals de GPS trackers voor motorfietsen. U kunt er bij ons dan ook vanuit gaan dat de kwaliteit uitstekend is en de werking ervan doorlopend wordt getest.

+ Hoe werkt een GPS tracker voor de motor?

GPS staat voor Global Position System. Een apparaat met GPS ontvangt een signaal van een satelliet in de ruimte. De meeste GPS apparaten, waaronder ook de trackers, gebruiken zelfs meer dan drie satellieten, zodat op de cm nauwkeurig bepaald kan worden waar uw geliefde motorfiets zich bevindt. De locatie kan dus op elk moment achterhaald worden.

Het volgsysteem wordt op een verdekte plaats geplaatst. Op deze manier is het voor dieven bijna onmogelijk om de GPS tracker te vinden. Bovendien werkt de GPS tracker op elk moment. De module krijgt haar power via de accu of motor van de motorfiets en is daarnaast uitgerust met een back-up batterij. Onze tracker beschikt over een app, waarop u op elk moment precies kunt zien waar uw motor zich bevindt.

+ Koppeling met Particuliere Alarmcentrale (PAC)

Met onze app kunt u op elk moment zien waar uw motor zich bevindt. Echter, als deze gestolen is, wilt u liever dat er ook direct actie ondernomen wordt om uw motorfiets terug te vinden. Daarom kunt u direct via onze website een abonnement afsluiten met een Particuliere Alarmcentrale. U bent dit niet verplicht, maar wij raden het sterk aan.

+ Bestellen GPS tracker voor de motor

De GPS tracker voor de motor is, inclusief inbouw op locatie, verkrijgbaar vanaf € 259 incl. BTW. Wilt u meer informatie? Neem telefonisch contact met ons op via 085 – 822 35 77 of via ons contactformulier. Ook voor scooters leveren wij GPS trackers.

Met onze GPS tracker kunt u altijd achterhalen waar uw motor zich bevindt, op elk moment.

Onze overige producten

Scooter

Scooter

Camper en caravan

Camper en caravan