Alarmcentrale 0857 – 602 808 (24/7 bereikbaar)

GPS tracker scooter kopen? Kies voor Mobile Security Systems

GPS tracker voor scooter

Heeft u gezocht op GPS tracker scooter, omdat u graag uw scooter wil beveiligen met een volgsysteem? U bent bij ons aan het juiste adres. Scooters zijn een gewilde prooi bij het dievengilde. Vooral Vespa’s zijn geliefd. Gelukkig kunnen we de kans vergroten dat u uw scooter of brommer terugvindt als deze gestolen wordt. Ons GPS tracker voor scooters en brommers kunt u direct online bij ons bestellen.

Wij van Mobile Security Systems zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de beveiligingssystemen, zoals de GPS trackers voor scooters en brommers. U kunt er bij ons dan ook vanuit gaan dat de kwaliteit uitstekend is en de werking ervan doorlopend wordt getest.

+ Hoe werkt een GPS tracker voor de scooter?

GPS staat voor Global Position System. Een apparaat met GPS ontvangt een signaal van een satelliet in de ruimte. De meeste GPS apparaten, waaronder ook de trackers, gebruiken zelfs meer dan drie satellieten, zodat op de cm nauwkeurig bepaald kan worden waar uw geliefde tweewieler zich bevindt. De locatie kan dus op elk moment achterhaald worden.

Het volgsysteem wordt op een verdekte plaats geplaatst. Op deze manier is het voor dieven bijna onmogelijk om de GPS tracker te vinden. Bovendien werkt de GPS tracker op elk moment. Onze tracker beschikt over een app, waarop u op elk moment precies kunt zien waar uw scooter of brommer zich bevindt.

+ Koppeling met Particuliere Alarmcentrale (PAC)

Met onze app kunt u op elk moment zien waar uw scooter of brommer zich bevindt. Echter, als deze gestolen is, wilt u liever dat er ook direct actie ondernomen wordt om uw scooter of brommer terug te vinden. Daarom kunt u direct via onze website een abonnement afsluiten met een Particuliere Alarmcentrale. U bent dit niet verplicht, maar wij raden het sterk aan.

+ Bestellen GPS tracker voor de scooter

De GPS tracker voor de scooter is verkrijgbaar vanaf € 59 incl. BTW. Wilt u meer informatie? Neem telefonisch contact met ons op via 085 – 822 35 77 of via ons contactformulier. Ook voor motoren leveren wij GPS trackers.

Met onze GPS tracker vergroot u de kans om uw scooter of brommer terug te vinden als deze gestolen wordt.

Onze overige producten

Camper en caravan

Camper en caravan