Alarmcentrale 0857 – 602 808 (24/7 bereikbaar)

GPS tracker werkmaterieel koopt u bij Mobile Security Systems

GPS tracker werkmaterieel

Houd grip op uw materieel, trailers en andere bedrijfsobjecten. Diefstal van uw werkmaterieel en voertuigen brengt enorm hoge kosten met zich mee, vormt een grote bron van ergernis en kan zelfs de continuïteit van uw bedrijf in gevaar brengen. Denk aan de aanschaf van (tijdelijke) bedrijfswagens, lange levertijden van nieuwe bouwmachines en andere onvoorziene investeringen. Kies daarom voor een GPS tracker voor uw werkmaterieel. Dit vergroot de kans dat u uw werkmaterieel terugvindt bij diefstal.

Wij van Mobile Security Systems zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de beveiliging van werkmaterieel, zoals de GPS trackers voor werkmaterieel. U kunt er bij ons dan ook vanuit gaan dat de kwaliteit uitstekend is en de werking ervan doorlopend wordt getest.

+ Hoe werkt een GPS tracker voor werkmaterieel?

GPS staat voor Global Position System. Een apparaat met GPS ontvangt een signaal van een satelliet in de ruimte. De meeste GPS apparaten, waaronder ook de trackers, gebruiken zelfs meer dan drie satellieten, zodat op de cm nauwkeurig bepaald kan worden waar uw eigendommen zich bevinden. De locatie kan dus op elk moment achterhaald worden.

Het volgsysteem wordt op een verdekte plaats geplaatst. Op deze manier is het voor dieven bijna onmogelijk om de GPS tracker te vinden. De tracker werkt op elk moment; hij is nl. ook voorzien van een (backup) batterij. Onze tracker beschikt over een app, waarop u op elk moment precies kunt zien waar uw werkmaterieel zich bevindt.

+ Koppeling met Particuliere Alarmcentrale (PAC)

Met onze app kunt u op elk moment zien waar uw werkmaterieel zich bevindt. Echter, als deze gestolen is, wilt u liever dat er ook direct actie ondernomen wordt om uw werkmaterieel terug te vinden. Daarom kunt u direct via onze website een abonnement afsluiten met een Particuliere Alarmcentrale. U bent dit niet verplicht, maar wij raden het sterk aan.

+ Bestellen GPS tracker werkmaterieel

De GPS tracker voor werkmaterieel is, inclusief inbouw op locatie, verkrijgbaar vanaf € 259 incl. BTW. Wilt u meer informatie? Neem telefonisch contact met ons op via 085 – 822 35 77 of via ons contactformulier. Wilt u uw werkmaterieel ook voorzien van een startonderbreker? Wij leveren de W1, W2 en W3.

Kies voor een GPS tracker voor uw werkmaterieel. Dit vergroot de kans dat u uw werkmaterieel terugvindt bij diefstal.

Onze overige producten

Trailer/oplegger

Trailer/oplegger

Beveiliging werkmaterieel

Beveiliging werkmaterieel

Camper en caravan

Camper en caravan