Alarmcentrale 0857 – 602 808 (24/7 bereikbaar)

Trailer tracker koopt u bij Mobile Security Systems

Trailer tracker van Mobile Security Systems

Trailers en opleggers zijn zeer belangrijk in de transport en logistieke sector. Diefstal ervan brengt enorm hoge kosten met zich mee, vormt een grote bron van ergernis en kan zelfs de continuïteit van uw bedrijf in gevaar brengen. Met een trailer tracker beveiligt u uw materieel en vergroot u de kans dat u uw materieel terugvindt bij diefstal. De trailer tracker is niet alleen toepasbaar voor trailers en opleggers, maar ook voor aanhangwagens en bakwagens.

Wij van Mobile Security Systems zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de beveiliging van trailers en opleggers, zoals de trackers voor dit materieel. U kunt er bij ons dan ook vanuit gaan dat de kwaliteit uitstekend is en de werking ervan doorlopend wordt getest.

+ Hoe werkt een trailer tracker?

Het trailer volgsysteem werkt op basis van GPS. Dit staat voor Global Position System. Een apparaat met GPS ontvangt een signaal van een satelliet in de ruimte. De meeste GPS apparaten, waaronder ook de trackers, gebruiken zelfs meer dan drie satellieten, zodat op de cm nauwkeurig bepaald kan worden waar uw eigendommen zich bevinden. De locatie kan dus op elk moment achterhaald worden.

Het trailer volgsysteem wordt op een verdekte plaats geplaatst. Op deze manier is het voor dieven bijna onmogelijk om de GPS tracker te vinden. De trailer tracker werkt op elk moment; hij is nl. ook voorzien van een (backup) batterij. Onze tracker beschikt over een app, waarop u op elk moment precies kunt zien waar uw trailer of oplegger zich bevindt.

+ Koppeling met Particuliere Alarmcentrale (PAC)

Met onze app kunt u op elk moment zien waar uw trailer of oplegger zich bevindt. Echter, als deze gestolen is, wilt u liever dat er ook direct actie ondernomen wordt om uw eigendom terug te vinden. Daarom kunt u direct via onze website een abonnement afsluiten met een Particuliere Alarmcentrale. U bent dit niet verplicht, maar wij raden het sterk aan.

+ Bestellen trailer volgsysteem

Het trailer volgsysteem is, inclusief inbouw op locatie, verkrijgbaar vanaf € 259 incl. BTW. Wilt u meer informatie? Neem telefonisch contact met ons op via 085 – 822 35 77 of via ons contactformulier.

De trailer tracker is niet alleen toepasbaar voor trailers en opleggers, maar ook voor aanhangwagens en bakwagens.

Onze overige producten

Werkmaterieel

Werkmaterieel

Camper en caravan

Camper en caravan

Scooter

Scooter